Skip to Navigation

Forskning i brystmælk

Forskning

Vores forskning i brystmælk

Brystmælk er den bedste kilde til ernæring for spædbørn verden over. Amning har adskillige kendte fordele for spædbørn og mødre, både på kort og lang sigt. Vores forskning stræber mod yderligere at undersøge og støtte amning, samt at betragte brystmælk som vores kilde til innovation.

Brystmælk indeholder værdifulde næringsstoffer og bestanddele med sundhedsfremmende fordele udover ernæring. Dette illustreres ved den fordelagtige næringsværdi, optagelse og omsætning, tarmenes udvikling og påvirkningen af immunforsvaret.

Vi har forsket i brystmælk i mere end 40 år, og forskningsgruppen for brystmælk har opbygget en omfattende videnskabelig ekspertise omkring fordelene herved. Vi anvender en avanceret analyse- og fysiologisk infrastruktur, sammen med anerkendte videnskabelige eksperter. Derudover, deler vi vores ekspertise med personer inden for sundhedssektoren for at understøtte dem i deres undervisning om ernæring til spædbørn og deres mødre.

Vi ønsker at udvide vores videnskabelige forståelse af faktorer, der påvirker og påvirkes af amning og brystmælk. Vores gode resultater omfatter større indsigt i modermælksproteiner, oligosakkarider/præbiotika i brystmælk, gavnlige bakterier, mikronæringsstoffer og senest den rolle, som brystmælkens komplekse fedtarkitektur spiller. Denne forskning har til hensigt at adressere globale sundhedsmæssige problemer, at afdække fordelene ved brystmælk, samt at fremme amning*.

*Kilde: http://www.nutriciaresearch.com


DEN PRÆBIOTISKE KOSTFIBERBLANDING scGOS/lcFOS 9:1 FRA NUTRICIA


KONTAKT OS ANG. UNDERVISNING OM BETYDNINGEN AF PRÆBIOTISKE KOSTFIBRE FOR SPÆDBARNET