Skip to Navigation

Generel information

About Nutricia - Expertise

Vores innovative produkter er baseret på forskning inden for ernæring og sygdomshåndtering og omfatter produkter med dokumenteret virkning, som giver patienter klare sundhedsmæssige fordele.


Nutricias innovative produkter inden for avanceret medicinsk ernæring bliver udviklet på vores Centre for Specialised Nutrition i Wageningen i Holland. Vi har også en separat forskningsenhed i Liverpool i Storbritannien, som udvikler specialiserede produkter til patienter med særlige behov inden for metaboliske sygdomme og allergier. Derudover har vi to fritstående forskningslaboratorier – et i USA og et i Singapore.


Da vi er en del af Danones R&D-afdeling inden for fødevareforskning, er vores forskningsorganisation baseret på videnskab og styret af vores forbrugere. Vi har blandt andet teams, som er specialiserede i børneernæring og medicinsk ernæring. De udvikler produkter, som giver optimal vækst og udvikling eller dokumenterede sundhedsmæssige fordele til sårbare forbrugere – spædbørn, småbørn, ældre og syge.


Vi bliver bakket op af et stærkt, verdensomspændende netværk med en lang række samarbejdspartnere, herunder forskningsinstitutter, universiteter, universitetshospitaler og leverandører til sundhedssektoren. Dermed sikrer vi innovation i kraft af kvalitet, eksklusivitet og momentum. Det er et netværk, som vi hele tiden arbejder på at gøre endnu stærkere.


Vi mener, at der er et enormt potentiale i ernæring, som er målrettet sygdom, og vi fokuserer på at forbedre kliniske udfald ved at bidrage til at hæmme sygdomsprogression inden for områder som diabetes, KOL, og onkologi.

 

Læs mere om Nutricia Research