Skip to Navigation

Nutricia Direkte

Personlig og professionel rådgivning om sondeernæring til både børn og voksne

Hos NutriciaDirekte har vi en ambitiøs målsætning om at gøre en forskel for dig, som arbejder med sondepatienter. Vi vil derfor gerne tilbyde dig en personlig og professionel vejledning i et direkte partnerskab med dig. Med mere end 25 års forskning og erfaring i avanceret medicinsk ernæring, kan vi give dig præcis den rådgivning og sparring, du har behov for.

Målrettet den enkelte

Sondepatienter har forskellige problemer, behov og bekymringer. Derfor har vi udviklet et situationsbestemt servicekoncept og sammensat et team af veluddannede produktspecialister, diætister og sygeplejersker, som i samarbejde med dig altid kan yde støtte i alle led af ernæringsindsatsen.

NutriciaDirekte - din partner, når det gælder sondeernæring

Hos NutriciaDirekte kan du bestille både sonder og sondeernæring til levering privat. Du kan også leje ernæringspumper, og få den bedste rådgivning om medicinsk ernæring tilpasset dine behov og din ernæringsplan. NutriciaDirektearbejder tæt sammen med hospitaler, plejehjem og institutioner. Vi tror på, at tingene skal hænge sammen, også når du forlader hospitalet. Kontakt os på telefon 7021 0709 og hør, hvordan NutriciaDirekte kan hjælpe dig.