Skip to Navigation

Fagområder

About Nutricia - Nurse

Vores ekspertise inden for medicinsk ernæring spænder over fire hovedområder:

Ældrepleje: Vores sortiment af ernæring til oral indgivelse (tilskudsdrikke) har primært til formål at forhindre eller behandle alvorlig underernæring hos svage og ældre patienter.

Pædiatri: Nutricia har et bredt sortiment inden for pædiatri. Det omfatter ernæring, der giver forældre mulighed for at sikre, at spædbørn og små børn med fysiske og neurologiske lidelser vokser, som de skal. Derudover tilbyder vi en sikker, kompleks aminosyrebaseret modermælkserstatning til børn med kompleks komælksallergi.

Sondeernæring: Med et stort udvalg af sondeernæringsløsninger, medicinsk udstyr og indgivelsesløsninger kan Nutricia være med til at hjælpe patienter i alle aldersgrupper og alle plejemiljøer. Sonder fra Nutricia findes på intensivafdelinger og perioperative afdelinger, anvendes i forbindelse med efterforløbs- og palliativ behandling og står i hjemmet hos de patienter, der kan tage vare på sig selv eller bliver plejet af deres nærmeste.

Metabolsk kontrol: Personer, der har medfødte stofskiftesygdomme, kan få et normalt og aktivt liv, hvis deres tilstand bliver diagnosticeret ved eller kort tid efter fødslen, og de samtidig følger en specialtilpasset diæt under hele deres barndom, ungdom og voksenliv. Nutricias omfattende stofskiftesortiment er designet til at opfylde hver enkelt persons specifikke behov, uanset hvor sjælden deres tilstand er. Det har desuden til formål at yde støtte til alle de mennesker, der står over for den udfordring at skulle holde sig til et vanskeligt behandlingsforløb.