Skip to Navigation

Bæredygtig udvikling og internationale karrierer

Som medarbejder i Nutricia har du mulighed for at gøre en forskel for både patienter og samfund.

Med en ansættelse hos os, vil du have muligheden for at udvikle din karriere i en virksomhed med et højt engagement og tilfredshed blandt medarbejderne.

Vi er bevidst om, at personlig og organisatorisk udvikling er en af de vigtigste faktorer til succes i branchen og til det, at drive virksomhed i over 120 lande. Der er mange muligheder for at forfølge en international karriere indenfor Danone Group. Nutricia A/S er hovedsageligt salgs- og marketingvirksomheder, og vi ansætter både specialister og generalister indenfor salg, marketing, klinisk ernæring, finans, supply chain, kundeservice – og andre stabsfunktioner.

Hos Nutricia er personlig og organisatorisk udvikling ikke blot smarte vendinger. Dette er årsagen til, at vi har defineret præstationsevaluering i målbare områder såsom intern rekrutteringsrate, forfremmelse fra ikke-leder til leder, diversitet blandt vores medarbejdere, sundhed og sikkerhed, antal af træningstimer og socialt og miljømæssigt ansvar. Disse KPI’er bliver målt på linje med vores generelle forretningsmål.

Som medarbejder hos Nutricia har du ikke bare et job, hvor du kan udvikle dig peronligt og professionelt – du vil også blive del af en virksomhed, der gør en forskel for- og opretholder livet for nogle af de mest udsatte patientgrupper.

Nedenfor kan du møde nogle af vores medarbejdere og lære om deres karriere hos Nutricia.