Skip to Navigation

Vores værdier

Vi tror på, at vores adfærd og handlen har stor betydning for de mennesker vi interagerer med og det samfund som vores virksomhed er en del af. Derfor fremmer vi en kultur, der er stærk omkring egenskaberne ’COMMITTED, OPEN, EMPOWERED and DOERS’.

 

COMMITTED: Vi er engagerede og passionerede omkring at skabe en ambitiøs fremtid, hvor vi kan gøre en forskel.  Vi udfordrer status quo med henblik på at skabe nye og banebrydende løsninger. Vi har en høj grad af personlig ledelse og tager ansvar hele vejen.


OPEN: Vi viser respekt og empati og interagerer med høj grad at forståelse og nærhed. Vi opbygger autentiske relationer, der værdsætter forskellige holdninger og meninger. Vi opfordrer til tværfagligt samarbejde og deler vores læring med nysgerrighed.


EMPOWERED: Vi mobiliserer vores samarbejde hen imod fælles mål og performance. Vi bemyndiger hinanden gennem involvering, delegering og tillid. Vi er passionerede omkring at udvikle os selv og hinanden og værdsætter forskellighed og feedback fra hinanden.


DOER: Vi tager ansvar og tør løbe risikoen og gå foran. Vi værdsætter og belønner engagement, der medfører konkrete resultater og løfter. Vi handler hurtigt og pragmatisk, og prioriterer efter hensigten, også overfor komplekse problemer.