Skip to Navigation

Vores mission og filosofi

About Nutricia

Nutricia er passioneret omkring at tilbyde medicinske ernæringsløsninger, der gør en forskel. Gennem samarbejde med dig, der ligesom os dagligt arbejder med at hjælpe mennesker med særlige ernæringsbehov, kan vi gøre en forskel for både patienter og pleje. Nutricia er din partner, når det gælder medicinsk ernæring.

Nutricia har været pionerer inden for avanceret medicinsk ernæring i Europa og vi er i fuld gang med at gøre vore tjenester tilgængelige for patienter over hele verden. Vi har udviklet et bredt og unikt sortiment af produkter til mange forskellige patienttyper. Vores mål er, at kunne tilbyde løsninger og tjenester til enhver situation, hvor en ernæringsmæssig indgriben kan være med til at forbedre det kliniske udfald. Vi samarbejder med læger, sundhedsfagligt personale og plejepersonale for at gøre en reel forskel i folks liv ved at fremskynde bedringsprocessen og øge mulighederne for at klare sig selv.

De produkter, som bliver udviklet af vores forskere, er længe blevet anvendt til at hjælpe personer, der har særlige ernæringsmæssige behov. Vores ambition er at tilbyde dokumenterede fordele i form af ernæring som en integreret del af sygdomshåndtering.