Bæredygtighed

Hos Nutricia ønsker vi at inspirere til sundere og mere bæredygtige valg af fødevarer til alle – også dem med særlige ernæringsbehov.

Vi er forpligtet til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid

Nutricia er en del af den globale fødevarevirksomhed Danone. Miljøspørgsmål er helt centrale hos Danone, og vi mener, at bæredygtigt producerede fødevarer kan bidrage til at beskytte vores planet.

Læs mere

Vores prioriterede fokusområder

Klima – Ambitionen er at være CO2-neutrale i 2050

Klimaforandringerne er en stor udfordring – ikke bare i fremtiden, men lige her og nu. Vi forpligter os til videnskabeligt funderede klimamål og sigter mod at opnå kulstofneutralitet i 2050 i hele vores værdikæde.

Emballage – 100 % genbrugelig, genanvendelig eller kompostérbar emballage i 2025

Vi ønsker at tilbyde næringsrige fødevarer af høj kvalitet i emballage, der er 100% cirkulær, så materialerne ikke ender i naturen.

Madspild – At reducere madspild med 50 % i 2030

Madspild er et stort globalt problem, og som fødevareproducent har vi forpligtet os til at nå SDG 12.3, hvilket betyder, at vi skal halvere madspild i vores drift og forsyningskæde inden 2030 sammenlignet med 2020.

Med vores specialiserede ernæringsprodukter har vi en indvirkning på menneskers helbred, samfund og planeten

For nogle spædbørn er vores produkter deres eneste ernæring

Vores produkter støtter mennesker ved behov for medicinsk ernæring

Nøglen til høj kvalitet

  1. Kvalitetssystemer, der omfatter hele produktionskæden

  2. Vores interne system for fødevaresikkerhed

  3. Omfattende produkthåndteringsprocesser

  4. Uddannede og dygtige medarbejdere

Vi stræber efter at opfylde menneskers ernæringsbehov uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed, samtidigt med at vi passer på planeten til kommende generationer

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge eller diætist.

Udvikling af evidensbaserede innovationer med mennesket i fokus, til dem med særlige ernæringsmæssige behov.

Samarbejde i lokalsamfund og med sundhedsprofessionelle for at levere den rigtige ernæring på det rigtige tidspunkt

Forbedre sundheden ved hjælp af specialiserede ernæringsprodukter på en måde, som bidrager til at bevare planeten til kommende generationer.