• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Aftensmad

Bagt torsk med cremet gnocchi og Nutridrink

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
40 min.

Antal portioner:
2

Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

Frossen paneret torsk eller anden hvid paneret fisk 2 portioner

Gnocchi (ca. 350 gram) 2 portioner

Nutridrink Protein Vanilje 2 dl

Færdiglavet pesto 4 spsk

Citron 1

Maizena 1 spsk

Et par kviste frisk timian

Revet/høvlet parmesanost 1 dl

Radiser 4

Gulerod 1

Salt

Sort peber

 

Tilberedning:

  1. Sæt ovnen på 225 C. Bag torsken i et ildfast fad i ca. 15-20 minutter til ydersiden af den bagte torsk er sprød og gylden. Forbered imens gnocchi og sovsen.
  2. Kog gnocchi efter anvisning på pakken og hæld vandet fra og stil til side.
  3. Hæld Nutridrink Protein Vanilje i en gryde og rør pesto i. Varm forsigtigt blandingen ved lav varme og pres saften fra en halv citron i. Tilsæt salt og peber. Bland gnocchien i og strø maizena over. Lad det simre på lav varme til det tykner. For høj varme kan gøre sovsen grynet.
  4. Rør revet parmesanost i og fjern timianen fra kvistene og bland i. Lad sovsen stå et par minutter ved svag varme. Smag til.
  5. Del radiserne. Skræl guleroden og skær i mindre stykker eller strimler. Skær den anden halvdel af citronen i både.
  6. Server gnocchi i en dyb tallerken og strø radiser og gulerødder over. Pynt med frisk timian, friskkværnet sort peber og høvlet parmesanost. Del den bagte torsk og læg den øverst sammen med citronbåde.
  7. Velbekomme.