• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Snack

Bananmuffins

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
ca. 10 min.

Bagetid:
ca. 15-20 min.

Antal:
ca.
6 muffins à 200 g

Energifordeling pr. muffin (200 g):
Energi 488 kcal. (2049,6 kJ), Protein 11 g, Kulhydrat 63,1 g, Fedt 20,9 g

Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

2 æg

50 g sukker

1 stang vanille (kornene)

300 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

2 tsk. stødt kanel

100 g smør

2 modne bananer

50 g mørke chokoladeknapper

1 fl. Nutridrink Compact Protein (banan)

6 muffinsforme

 

Tilberedning:

  1. Bland hvedemel, bagepulver og kanel i en skål. 
  2. I en anden skål piskes æg, sukker og vanille hvidt og skummende. 
  3. Rør proteindrikken i blandingen.
  4. Smørret smeltes ved svag varme. Når smørret er afkølet, hældes det i æggemassen. 
  5. Bland de tørre ingredienser med æggemassen, moste bananer og chokoladeknapper. Dejen hældes i de 6 muffinsforme og bages ved 200°C i ca. 15-20 min.