- Brunch
- Morgenmad
- Vægttab og underernæring hos børn
- Dessert
Bananpandekager med Fortini Multi Fibre
Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.
Ingredienser til 16 små eller 8 store amerikanske bananpandekager med vaniljeyoghurt og ananas
- 2 dl hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 spsk. sukker
- 1 knivspids salt
- 1 flaske Fortini Multi Fibre Neutral
- 2 spsk. smeltet smør eller rapsolie
- 1 æg
- Fedtstof til stegning
Tilbehør
- 250 g græsk yoghurt rørt med vaniljesukker/pulver efter smag
- 2 ananas- eller mangostykker (frosne eller friske)
- 1 lime (skallen)
- 2 tsk. rørsukker
Sådan gør du
- Bland hvedemel, bagepulver, sukker og salt i en skål.
- Tilsæt Fortini Multi Fibre Neutral, smeltet smør, rapsolie og et æg. Pisk blandingen til den er glat.
- Steg pandekagerne på en stegepande i fedtstof ved middel varme (1 spsk. dej til hver pandekage). Til større pandekager bruges ca. 2 spsk. dej.
- Steg ananasstykker til de får farve. Strø fintrevet limeskal og sukker over ananassen. Serveres sammen med pandekager og yoghurt.
Fortini er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.
Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser