• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Aftensmad

Broccolisuppe med røget laks, citron-croutoner og Nutridrink

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
30min

Antal portioner:
2

Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

Løg ½

Hvidløg 1 fed

Smør eller flydende margarine 1 spsk

Hvidvin ½ dl

Hønsebouillon (3 dl vand + 1 spsk hønsefond eller ½ hønsebouillon terning) 3 dl

Frossen broccoli 350 gram

Piskefløde 1 dl

Nutridrink Protein Vanilje 2 dl

Frisk/frossen hakket persille 1 dl

Strimlet røget laks 100 gram

Croutoner 1 dl

Økologisk citron (skallen) 1

Et par dråber olivenolie/rapsolie

Salt

Hvid peber

Evt. frisk persille til pynt

 

Tilberedning:

  1. Skræl og finhak løg og hvidløg. Svits i en gryde uden, at løgene tager farve. Tilsæt hvidvin og lad det småsimre i et minut.
  2. Bland hønsebouillon, broccoli og piskefløde i. Lad det småsimre under låg i 7 minutter.
  3. I mellemtiden finrives citronskallen og blandes sammen med croutonerne og et par dråber olivenolie. Stil blandingen til side.
  4. Tag gryden af varmen og hæld Nutridrink Protein Vanilje og hakket persille i. Blend suppen direkte i gryden med en stavblender. Tilsæt salt og peber.
  5. Hæld broccolisuppen op i portionsskåle og top med strimlet røget laks og citron-croutoner.
  6. Velbekomme.