• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Dessert

Chokolademousse

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
20-30 min.

Køletid:
2 timer.

Antal:
ca.
3 portioner à 175 g

Energifordeling pr. portion (175 g):
Energi 448,7 kcal. (1884,5 kJ ), Protein 12,2 g, Kulhydrat 32,2 g, Fedt 29,2 g

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

2 blade husblas
2 æggeblommer
40 g mørk chokolade
25 g sukker
1 dl piskefløde
1 fl. Nutridrink Compact Protein (mokka)

Tilberedning:

  1. Udblød husblassen i vand. 
  2. Sukker og æggeblommer piskes hvide. 
  3. Chokolade smeltes i separat skål, husblas smeltes over vandbad, og blandingen hældes i ægge- og sukkermassen.
  4. Herefter piskes proteindrikken i. 
  5. Fløden piskes til flødeskum, som forsigtigt vendes i chokolade, sukker og æggeblandingen.
  6. Hældes i 6 små portionsglas/bægre og sættes på køl et par timer før servering.