• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Aftensmad

Cremet estragon kylling og ris med Nutridrink

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
40min

Antal portioner:
2

Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

Ris (valgfri sort) 2 portioner

Kyllingebrystfileter 1-2 (1 stor eller to mindre)

Smør eller flydende margarine 1 spsk

Dijonsennep 1 ½ tsk

Piskefløde 1 dl

Koncentreret kalvefond 1 spsk

Soja 1 tsk

Sambal oelek ½ tsk

Tørret estragon eller 1 spsk friskhakket estragon 1 tsk

eller fersk hakket estragon 1 spsk

Nutridrink Protein Vanilje 2 dl

Maizena 1 spsk

Salt

Sort peber

Evt. hakket bladpersille ved servering

 

Tilberedning:

  1. Kog risene efter anvisning på pakken.
  2. Skær kyllingebrystfileterne i små stykker eller strimler. Steg kyllingestykkerne gyldenbrune i fedtstof i nogle minutter på hver side. Tilsæt salt og peber. Tilsæt dijonsennep og steg et minut mere.
  3. Tilsæt piskefløde, kalvefond, soja, sambal oelek og estragon til kyllingen. Lad det simre i 5 minutter ved svag varme. Rør Nutridrink Protein Vanilje og maizena i og lad det simre ved svag varme i yderligere 2 minutter, til det tykner. Pas på med for høj varme, da det kan gøre sovsen grynet.
  4. Server estragon kyllingegryden sammen med ris og en salat.
  5. Tip! I stedet for ris: Kog frisk tagliatelle og bland det i estragon kyllingen sammen med revet parmesanost.
  6. Velbekomme.