- Vægttab og underernæring hos børn
- Aftensmad
- Frokost
Cremet pasta med laks og Fortini Multi Fibre
Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.
Ingredienser til 2 portioner
- 2 portioner frisk tagliatelle
- 1 gulerod (mellemstor)
- ½ rødløg
- 1 fed hvidløg
- 150 g laks
- 1 spsk. fedtstof
- 1 flaske Fortini Multi Fibre Neutral
- 1 dl piskefløde
- 2 spsk. koncentreret hummerfond
- ½ tsk. sambal oelek
- ½ citron (saften)
- ½ dl frisk/frossen hakket dild
- ½ dl fintrevet parmesanost
- Salt, sort peber
Sådan gør du
- Start med at koge vand til pastaen.
- Skræl og skær gulerod, rødløg og hvidløg i tern. Sæt til side.
- Skær laksen i tern på ca. 2×2 cm. Steg ternene i fedtstof i nogle minutter på hver side. Tilsæt grøntsagerne og lad det stege i nogle minutter. Smag til med salt og peber.
- Tilsæt Fortini Multi Fibre Neutral, piskefløde, hummerfond, sambal oelek og citronsaft til laksen. Lad det simre ved svag varme i 5-6 minutter. I mellemtiden koges pastaen.
- Hæld vandet fra pastaen og lad det dryppe af. Hæld pastaen på stegepanden og rør forsigtigt rundt. Bland pastaen med dild og parmesanost.
Fortini er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.
Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser