• Aftensmad
  • Frokost

Estragonkylling med Fortini Multi Fibre

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Ingredienser til 2 portioner

  • 2 portioner ris (valgfri variant)
  • Kyllingebryst (1 stor eller 2 mindre)
  • 1 spsk. smør eller flydende fedtstof
  • 1½ spsk. dijonsennep
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk. koncentreret kalvefond
  • 1 spsk. soya
  • ½ tsk. sambal oelek
  • 1 tsk. tørret estragon eller friskhakket estragon
  • 1 flaske Fortini Multi Fibre Neutral
  • 1 spsk. maizena
  • Salt, sort peber
  • Evt. hakket bredbladet persille til servering

Sådan gør du

  1. Kog ris i henhold til anvisningen på pakken.
  2. Skær kyllingebryst i små stykker. Steg kyllingestykkerne i nogle minutter på hver side til de er gyldenbrune. Smag til med salt og peber. Tilsæt dijonsennep og steg i nogle minutter mere.
  3. Hæld piskefløde, kalvefond, soya, sambal oelek og estragon i en stegepande. Lad det småkoge i 5 minutter ved svag varme. Tilsæt Fortini Multi Fibre Neutral og maizena og lad det simre ved svag varme i yderligere 2 minutter til det tykner. Tilsæt herefter de stegte kyllingestykker.
  4. Servér kyllingegryden med ris og salat.

Tips! I stedet for ris: kog frisk tagliatelle og bland med estragonkylling og revet parmesan.

Fortini er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Vil du vide mere om indholdet i Fortini?