• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Dessert

Frugtcreme

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
ca. 15 min.

Køletid:
30-40 min.

Antal:
ca. 2 portioner à 200 g

Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

½ vanillestang (kornene)

1 ¼ dl sødmælk

1 fl. Nutridrink Compact Protein (vanille)

3 æggeblommer

75 g sukker

20 g majsstivelse (Maizena)

Serveres med friske frugter

 

Tilberedning:

  1. Vanillekornene blandes med mælk og proteindrik og bringes kortvarigt i kog. 
  2. Æggeblommer piskes kraftigt med sukkeret, til det bliver hvidt. Majsstivelse tilsættes uden at piske. 
  3. Den kogende mælk og proteindrik hældes i blandingen, mens der piskes. Hele blandingen hældes tilbage i gryden, sættes over varme og koger et minuts tid under kraftig piskning. Den må ikke brænde på.
  4. Cremen sigtes og hældes i en skål. Køles inden servering og serveres over frisk frugt. Man kan evt. strø lidt sukker over cremen, så den ikke trækker skind.