- Morgenmad
- Komælksallergi
- Aftensmad
- Frokost
Glutenfri grød med Pepticate
Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.
Nem grød baseret på Pepticate. Ønsker du en glutenfri grød, kan du vælge imellem majsstivelse, rismel*, polenta, hel hirse eller boghvede.
Opskriften er udviklet af Nutricia til børn med komælksallergi.
*Fødevarestyrelsen anbefaler, at man varierer grøden og sørger for, at barnet ikke får risbaseret grød hver dag pga. indholdet af arsen.
Ingredienser til 1 portion
*Alternativer: 2 spsk. rismel (Risenta) eller 2 spsk. polentagryn eller 2 spsk. hel hirse eller 2-3 spsk. boghvedeflager.
Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.