• Aftensmad
  • Ketogen diæt og epilepsi

Grissini

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Opskriften er tilpasset til forskellige ratio (ratio = fedt i forhold til kulhydrater + protein) for at kunne anvendes af så mange som muligt. Spørg din diætist, hvad der passer for dig.

Næringsindholdet i denne ret varierer lidt, afhængigt af hvilken ratio du vælger. Spørg din diætist, hvad du lige har brug for. Og husk at altid veje alle ingredienserne omhyggeligt.

Antal
Opskriften er til en portion.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180 °C.
  2. Bland KetoCal, bagepulver, parmesan (og evt. hvedemel) og æg i en lille skål.
  3. Tilsæt tomatpuré og olie og bland godt sammen.
  4. Der kan tilsættes lidt vand, hvis dejen bliver for tør.
  5. Rul/tryk dejen forsigtigt ud og skær i passende stykker.
  6. Bages i ca. 6-8 min. til de er gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist.

Ratio

Grissini Ratio
Ingredienser 1 portion  4.1  3.1  2.1  1.1 
Ketocal pulver g 16 13 10 7
Hvedemel g 0 2 4 10
Bagepulver g 1 1 1 1
Piskede æg g 7 6 9 7
Tomatpuré g 1 1 1 1
Olie g 9 9 8 6
Parmesanost g 3 3 4 3
Næringsindhold
kcal 216 201 185 160
Fedt g 21,5 19,3 16,8 12,4
Kulhydrater g 1,2 2,6 4 8,5
Protein g 4,2 3,9 4,4 4

 

Se hvordan man laver Grissini

Velkommen til Nutricias kanal for dem, der er interesseret i eller allerede følger en ketogen diætbehandling. Her kan du finde mere information om, hvad den ketogene diæt er, og lytte til andres historier om, hvordan den ketogene diæt har fungeret for dem. Frem for alt håber vi, at du kan få inspiration og ideer til selve madlavningen fra vores opskrifter og madlavningsfilm.

Abonner!