• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Aftensmad
  • Frokost

Grøntsagssuppe med pestobrød og Nutridrink

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
40min

Antal portioner:
2

Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

Hønsebouillon (3 dl vand + 1 spsk hønsefond eller ½ hønsebouillon terning) 3 dl

Madlavningsfløde 15 % fedt 2 dl

Frisk blomkål 175 gram

Gulerødder 2 stk.

Maizena 1 spsk.

Forårsløg 1 stk.

Sukkerærter eller sugar snaps 8 stk.

Radiser 6 stk.

Æggeblomme 1 stk.

Nutridrink Protein Vanilje 2 dl

Hakket frisk persille ½ dl

Hvidt brød 2 skiver

Færdiglavet pesto 2 spsk.

Salt 

Hvid peber

 

Tilberedning:

  1. Hæld hønsebouillon og madlavningsfløde i en gryde. Tilsæt salt og peber og kog op.
  2. Skræl gulerødderne. Del gulerødderne og blomkålen i mindre stykker. Småkog grøntsagerne under låg i gryden i 5 minutter. Skær i mellemtiden forårsløget i skiver, halver radiserne og sukkerærterne. Stil til side.
  3. Rør maizena i gryden og lad småsimre til det tykner. Tilsæt forårsløg, radiser og sukkerærter.
  4. Rør æggeblommen og Nutridrink Protein Vanilje i og lad det simre svagt i gryden. Tilsæt hakket persille til den cremede suppe.
  5. Rist brødskiverne og smør pesto på. Server brødskiverne til grøntsagssuppen.
  6. Velbekomme.