• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Dessert

Hindbærgele

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
20-30 min.

Køletid:
2 timer.

Antal:
ca.
5 portioner à 200 g

Energifordeling pr. portion (200 g):
Energi 250 kcal. (1050 kJ), Protein 10 g, Kulhydrat 43,2 g, Fedt 4 g

Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

580 g hindbærpuré

2 ½ dl vand

120 g sukker

1 fl. Nutridrink Compact Protein (jordbær)

25 g husblas

 

Tilberedning:

  1. Udblød husblassen. 
  2. Vand og sukker koges op, og den udblødte husblas tilsættes. 
  3. Hindbærpuréen tilsættes. Blandingen køles til stuetemperatur, og proteindrikken tilsættes.
  4. Hældes i små skåle eller bægre og sættes straks på køl, hvor det stivner. 
  5. Kan serveres med flødeskum.