• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Dessert

Jordbærfromage

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
20-30 min.

Køletid:
2 timer.

Antal:
ca.
2 portioner à 250 g

Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

125 g frosne jordbær

1/2 dl ymer

2 dl piskefløde

60 g sukker

4 blade husblas

½ vanillestang (kornene)

1 fl. Nutridrink Compact Protein (jordbær)

 

Tilberedning:

  1. Udblød husblassen i vand. 
  2. Fløden piskes til stiv flødeskum. 
  3. Ymer, optøede jordbær, sukker og vanillekornene blendes sammen. 
  4. Husblassen smeltes i gryde (må ikke koge) og kommes i blandingen med jordbær og ymer. 
  5. Herefter vendes flødeskummet forsigtigt i. Hældes i bægre af 200 gram og sættes på køl i ca. 2 timer. 
  6. Kan serveres med flødeskum. Kan fryses.