• Vægttab og underernæring hos børn
  • Aftensmad
  • Frokost

Kartoffelpandekager med Fortini Multi Fibre

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Nemme kartoffelpandekager med Fortini Multi Fibre, som giver retten et ekstra højt næringsindhold.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser til 4 portioner

  • 5–6 kartofler (ca. 400 g)
  • 2 dl hvedemel
  • ½ tsk. salt
  • 5 dl Fortini Multi Fibre neutral
  • 3 æg
  • Fedtstof til formen
  • Tyttebærsyltetøj

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl og riv kartoflerne.
  2. Hæld hvedemel og salt i en skål. Tilsæt Fortini Multi Fibre Neutral og æg og pisk til en jævn blanding.
  3. Tilsæt revet kartoffel.
  4. Hæld blandingen i et ildfast fad (ca. 25×25 cm) og bag midt i ovnen i 30–35 minutter til kartoffelpandekagen er stivnet og har fået en gylden farve.
  5. Lad pandekagen køle af og servér med tyttebærsyltetøj eller salat.

Tips! Prøv også at tilsætte skinke og oregano til blandingen og drys med revet ost – pandekagepizza.

Fortini er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Næringsindhold

Opskriften giver 1.750 kcal

  • 57 g protein
  • 14 mg Fe
  • 560 mg Ca
  • 5 μg B12
  • 10 μg D-vitamin

Har du selv forslag til opskrifter med Fortini?

Del da gerne dine opskrifter og billeder med os via e-mail nutricia@nutricia.dk