• Aftensmad
  • Ketogen diæt og epilepsi

Kylling i karry

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Opskriften er tilpasset til forskellige ratio (ratio = fedt i forhold til kulhydrater + protein) for at kunne anvendes af så mange som muligt. Spørg din diætist, hvad der passer for dig

Næringsindholdet i denne ret varierer lidt, afhængigt af hvilken ratio du vælger. Spørg din diætist, hvad du lige har brug for. Og husk at altid veje alle ingredienserne omhyggeligt

Antal
Opskriften er til en portion.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

  1. Hæld olie på en varm pande og tilsæt kylling, champignon, peberfrugt, tomatpuré og løg og steg ved middel varme i 10 min.
  2. Tilsæt hakkede tomater, karry (og evt. kokosmælk) og vand og lad det småkoge i 10 min. ved svag varme.
  3. Tilsæt KetoCal og rør sammen og server straks (evt. med kogt ris).

Ratio

Kylling i karry Ratio
Ingredineser 1 portion 4.1  3.1  2.1  1.1 
Kylling g 20 19 15 15
Champignon g 13 12 15 15
Grøn peberfrugt g 10 10 10 15
Løg i skiver g 7 12 12 5
Tomatpuré g 5 5 5 5
Hakkede tomater g 15 15 20 35
Ris, rå g 0 3 10 22
Ketocal pulver g 18 18 16 11
Olie g 29 27 24 17
Kokosmælk g  0 0 20 28
Vand g  10 10 10 10
Karry g 0,5 0,5 0,5 0,5
Næringsindhold
kcal  427  420  436  396 
Fedt g  42,7 40,7  39,7 30,9 
Kulhydrater g  3,4  6,3  12,6  22,3 
Protein g  7,2  7,3  7,2  7,7 

 

Se hvordan man laver Kylling i karry

Velkommen til Nutricias kanal for dem, der er interesseret i eller allerede følger en ketogen diætbehandling. Her kan du finde mere information om, hvad den ketogene diæt er, og lytte til andres historier om, hvordan den ketogene diæt har fungeret for dem. Frem for alt håber vi, at du kan få inspiration og ideer til selve madlavningen fra vores opskrifter og madlavningsfilm.

Abonner!