• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Aftensmad
  • Frokost

Laks med dild, bagt tomat, ris og Nutridrink

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
45 min

Antal portioner:
2

Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

Nutridrink Protein 2.0 Abrikos 2 dl

Piskefløde 1 dl

Koncentreret hummerfond 1 spsk

Tomatpuré 2 spsk

Sambal oelek 1 spsk

Koncentreret citronsaft på flaske eller fra frisk citron 2 spsk

Frisk/frossen hakket dild ½ dl

Laks 2 stykker

Cocktailtomater 8

Revet ost ¾ dl

Hvedekerner/havrekerner/ris 2

Små grønne ærter 1 dl

Salt

Hvid peber

Frisk dild

Citronbåde

 

Tilberedning:

  1. Sæt ovnen på 150 grader.
  2. Bland Nutridrink Protein 2.0 Abrikos, hummerfond, tomatpuré, sambal oelek, citronsaft og dild sammen i en skål. Tilsæt salt og peber.
  3. Læg laksestykkerne i et ovnfast fad og hæld blandingen over. Del tomaterne i halve og læg dem ud over fisken. Strø revet ost udover.
  4. Bag laksen i ovnen i ca. 20-25 minutter. Imens tilberedes hvedekerner efter anvisning på pakken.
  5. Server laksen med hvedekerner og en salat. Pynt laksen med frisk dild, grønne ærter og citronbåde.
  6. Velbekomme.