• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Dessert
  • Drinks

Mokkachokoladekage

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
15-20 min.

Bagetid:
ca. 40 min.

Antal:
ca.
5 stykker à 150 g

Energifordeling pr. stykke (150 g):
Energi 480 kcal. (2016 kJ), Protein 10,4 g, Kulhydrat 71,6 g, Fedt 16,2 g

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

  • 25 g smør
  • 100 g ren mørk chokolade
  • 2 dl sukker
  • 3 pasteuriserede æggeblommer
  • 2 tsk. fint pulveriseret frysetørret kaffe
  • 75 g hvedemel
  • 3 stiftpiskede æggehvider
  • 1 fl. Nutridrink Compact Protein (mokka)

Tilberedning:

  1. Chokoladen smeltes over vandbad ved svag varme i en gryde sammen med smørret.
  2. Blandingen tages af varmen, og sukkeret og proteindrikken røres i. 
  3. Rør derefter æggeblommerne i én ad gangen. 
  4. Tilsæt pulverkaffe og mel. 
  5. Pisk æggehviderne stive og vend dem i chokolademassen.
  6. Kagen bages i en smurt form i ca. 35-40 min. ved 175°C. Køles og serveres med flødeskum eller is.