- Vægttab og underernæring hos børn
- Aftensmad
- Frokost
Naanbrød med Fortini Multi Fibre
Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.
Ingredienser til 8 stk.
- 7½ dl hvedemel
- 1 pakke tørgær
- 1 tsk. salt
- 1 flaske Fortini Multi Fibre Neutral
- 1 dl neutral yoghurt
- 2 spsk. rapsolie
- 1 æg
- 1 spsk. honning
Tilbehør
- Smør, urter, flagesalt, krydderier, frø, revet ost
Sådan gør du
- Hæld 2 dl hvedemel i en skål eller røremaskine med tørgær og salt.
- Varm Fortini Multi Fibre Neutral op i en gryde til ca. 65 grader.
- Hæld den varme Fortini Multi Fibre Neutral i skålen eller røremaskinen sammen med yoghurt, olie, æg og honning.
- Ælt dejen i maskinen eller med hænderne. Hæld resten af melet i, men gem ½ dl til udrulning. Lad dejen hæve under et viskestykke i ca. 40 minutter. Tænd ovnen på 250 grader, hvis du vælger at bage brødet i ovn. Brødet kan også steges på stegepande.
- Hæld dejen ud på et bord eller bageplade med mel og del den i 8 stykker. Rul stykkerne ud i ca ½ cm tykkelse.
- Bag i ovnen ved 250 grader i 5-8 minutter eller på en varm stegepande uden fedtstof i nogle minutter på hver side til de har fået en fin farve.
Tips! Naanbrød, som bliver tilovers, kan fryses og optøs efter behov.
Fortini er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.
Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser