• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Aftensmad
  • Frokost

Omelet med brie, salami og ernæringsdrik – serveret med rucola

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
30 min

Antal portioner:
2

Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

Æg 4

Nutridrink Protein 2.0 Abrikos 1 dl

Friskhakket/frossen persille 2 spsk

Smør eller flydende margarine 1 spsk

Brie 100 gram

Salami (4-6 skiver) 35 gram

Rucola 1 dl

Cocktailtomater 6

Rødløg ½

Olivenolie 

Salt

Sort peber

Evt. sorte oliven

 

Tilberedning:

  1. Pisk æg, Nutridrink Protein 2.0 Abrikos og hakket persille sammen i en skål. Tilsæt salt og peber.
  2. Varm en stegepande op og tilsæt smør uden, at det bliver brunt og hæld omeletblandingen på. Steg omeletten ved moderat varme i ca. 7 minutter.
  3. Skær i mellemtiden brieosten i tynde skiver og salamien i strimler. Læg brieskiverne og salamistrimlerne på den ene halvdel af omeletten. Anvend en spatel og vend den anden halvdel af omeletten ind over salamien og brien. Lad den stå på varmen i yderligere 3 minutter.
  4. Del cocktailtomaterne i halve og skær rødløget i skiver.
  5. Læg omeletten på en tallerken. Top med rucola, tomater og rødløg. Tilsæt salt og peber og stænk lidt olivenolie udover. Server evt. med oliven til.
  6. Velbekomme