• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Dessert

Ris à la mande

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
ca. 20 min.

Kogetid:
ca. 45 min.

Køletid:
ca. 30 min.

Antal:
ca.
3 portioner à 170 g

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

50 g grødris

2,5 dl sødmælk

1 fl. Nutridrink Compact Protein (vanille)

En knivspids salt

25 g mandler

1¼ dl piskefløde

½ vanillestang

25 g sukker

Kirsebærsovs

Tilberedning:

  1. Mælk og proteindrik bringes i kog. 
  2. Ris og salt tilsættes, og der røres rundt, til mælken koger igen. Der skrues ned for varmen, og grøden koger ved svag varme i ca. 45 min. Mælkeskindet fjernes undervejs. Lad grøden køle af. 
  3. Hak de smuttede mandler, og rør mandlerne i den kolde grød. 
  4. Pisk fløden stiv. Vend den forsigtigt i det øvrige ad to omgange.
  5. Smag til med lidt sukker. 
  6. Retten serveres med kirsebærsovs.