- Brunch
- Morgenmad
- Vægttab og underernæring hos børn
Røræg og bacon med Fortini Multi Fibre
Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.
Ingredienser til 4 dl røræg
- 5 æg
- 1 flaske Fortini Multi Fibre Neutral
- 1 tsk. piskefløde
- 1 tsk. salt
- Sort peber
- 1 spsk. frossen/friskhakket persille
- 1 spsk. fedtstof
- Bacon i skiver/tern efter eget ønske
Tilbehør
- Valgfrit ristet brød
- Friskpresset juice
Sådan gør du
- Pisk æg sammen med Fortini Multi Fibre Neutral. Tilsæt piskefløde, salt, sort peber og persille og pisk det let sammen.
- Steg røræg i fedtstof på en stegepande ved middel varme. Rør hele tiden. Steg bacon på en anden stegepande. Servér røræg og bacon sammen med dit favoritbrød og evt. friskpresset juice.
Tips! Røræg, som bliver tilovers, kan bruges som pålæg.
Fortini er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.
Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser