• Vægttab og underernæring hos voksne
  • Dessert

Vanilleis

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Forberedelsestid:
ca. 15 min.

Frysetid:
ca. 8 timer.

Antal:
ca. 5 portioner à 195 g

Energifordeling pr. portion (195 g):
Energi 608,1 kcal. (2736,5 kJ), Protein 11,1 g, Kulhydrat 26,1 g, Fedt 50,1 g

Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
4 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

8 stk. pasteuriserede æggeblommer

80 g sukker

15 g vanillesukker

1 vanillestang (kornene)

½ liter piskefløde

1 fl. Nutridrink Compact Protein (vanille)

 

Tilberedning:

  1. Æggeblommer, sukker, vanillesukker og vanille piskes hvidt. 
  2. Proteindrikken røres i. 
  3. Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i blandingen med de øvrige ingredienser. 
  4. Hældes i små bægre og sættes på frost straks og fryses mindst 8 timer inden servering.