Loprofin Egg Replacer

Loprofin Egg Replacer er et ægerstatningspulver med lavt proteinindhold, som kan bruges som erstatning for æg i bagning og madlavning. Pulveret er baseret på kartoffelog tapiokastivelse. Dette produkt er velegnet til brug som en del af en varieret kost med lavt proteinindhold.


Fødevare til særlige medicinske formål. Til ernæringsmæssig håndtering af medfødte stofskiftesygdomme, i proteinmetabolismen, der kræver en kost med lavt proteinindhold. Skal anvendes i samråd med læge, diætist eller apotekspersonale. Ikke ernæringsmæssigt fuldgyldig.

Fri for æg. For allergener og næringsindhold, se ingrediensliste og næringstabel nederst.

  • Doseringen er individuel og skal altid besluttes i samråd med læge eller diætist og afhænger af patientens alder, kropsvægt og kliniske tilstand.

  • Ikke egnet som eneste ernæringskilde.

  • 1 tsk. med top (ca. 5 g) pulver + 2 ½ spsk. vand svarer til et æg.

    En pakning (2 x 250 g) svarer til ca. 100 æg.

  • Uåbnet pakning lagres tørt og køligt. Holdbarhedsdatoen er angivet på emballagen. Åbnet pose lukkes godt og opbevares i en lufttæt beholder og bruges inden for 3 måneder.

Ingredienser: Kartoffelstivelse, modificeret tapiokastivelse, fortykningsmiddel (E 466), surhedsregulerende middel (E 341(iii)), farve (E 160a), hævemiddel (E 501(ii)).