Loprofin rice

Loprofin Rice er ris med lavt proteinindhold og er baseret på ris-, majs- og kartoffelstivelse. Dette produkt er velegnet til brug som en del af en varieret kost med lavt proteinindhold.


Fødevare til særlige medicinske formål. Til ernæringsmæssig håndtering af medfødte stofskiftesygdomme, i proteinmetabolismen, der kræver en kost med lavt proteinindhold. Skal anvendes i samråd med læge, diætist eller apotekspersonale. Ikke ernæringsmæssigt fuldgyldig.

For allergener og næringsindhold, se ingrediensliste og næringstabel nederst.

  • Doseringen er individuel og skal altid besluttes i samråd med læge eller diætist og afhænger af patientens alder, kropsvægt og kliniske tilstand.

  • Ikke egnet som eneste ernæringskilde.

  • 1 portion svarer til ca. 75 g ukogt ris.

    • Kog ca. 1 liter vand i en stor gryde
    • Tilsæt 1 portion ris til det kogende vand
    • Tilsæt evt. en tsk. salt og en spsk. madolie
    • Kog i 7–9 minutter. Omrør af og til
    • Hæld kogevandet fra og skyl med rent nykogt vand
  • Uåbnet pakning lagres tørt og køligt. Holdbarhedsdatoen er angivet på emballagen.

Ingredienser: Risstivelse, majsstivelse, kartoffelstivelse, farve (calciumcarbonat), emulgator (E 471).

Gennemsnitlig næringsindhold per 100 gram
Energi 1554 kJ
366 kcal
Fedt 1,3 g
heraf
- mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 88,1 g
heraf
- sukkerarter 0 g
-- laktose 0 g
Proteinækvivalent 0,4 g
Salt 0,09 g
For komplet næringsindhold, se næringstabellen på produktemballagen